Renje
Om mijn deelname aan het designteam van ArtJourney te vieren doe ik een kleine giveaway op Youtube/facebook en op mijn blog.
Het enige dat je hoeft te doen is naar de winkel van Art Journey te surfen, daar een van hun Eigen stempelsheets te kiezen en me te vertellen waarom je deze zou willen winnen.
Op 14 juli trek ik de winnaar uit mijn hoge hoed ( die heb ik echt!).
lees je nog even de regels voor je deelneemt.

regels;
1 minimal 18 jaar of toestemming van ouders /verzorgers
2. lid zijn van dit blog of facebook of Youtube kanaal. (  alle drie mag natuurlijk ook maar levert je geen extraatje op)
3. kies je favoriete stempelsheet en vertel waarom je die hebt gekozen
4. op de 14 juli zal ik de winnaar kiezen.

Art Journey winkel/stempels


Ill be doing a giveaway to celebrate my designteam membership.
The only thing you need to do is go over to their site and choose your favorite stampset ( has to be on off their on collection) leave me a comment saying why you would like to win this set you choose.
pleas read the rules before participating.

Rules:
1. must be at least 18 years or ask parents permission to enter
2. must be subbie to either youtube channel , facebook or Blog ( to all of them is aloud off course to but will not give you more entries.)
3. choose one of the stampsheets from artjourney and leave a comment .
4. drawing will be done on the 14 th of july

Art Journey store /stamps

 

3 Responses
  1. Sorry, can't tell if my previous comment posted. Love the ArtJourney stamps and love your videos.
    My favorite stamps are Fish and Beautiful Roses.
    I can see myself using the sea urchins in Fish a lot. Love looking at sea urchins.


  2. Nikki Says:

    I can only choose one ..... Oh my .... Couldn't do it as I love both of these equally : Friends 2 and Steampunk 2. Fantastic boy images to celebrate my sons :) Thanks for the chance to win.


  3. Allereerst gefeliciteerd met je deelname aan het designteam van ArtJourney. Ik zag je aangekondigd bij de mail en ik heb al een aantal video's van je bekeken op YouTube, die ik heel inspirerend vind om te zien hoe die mooie tags ontstaan en wat je er voor gebruikt. Eén van de favoriete stempelsheets is de Vintage Cars. Ik vind mannenkaarten moeilijker te maken dan kaarten voor vrouwen. En nu wordt mijn man, die gek is op oude auto's, volgende maand 50. Dan lijkt me het zo mooi om een kaart met deze stempels te maken voor hem, aangezien hij nu zelf een beetje "vintage" wordt met 50. Ik vind het heel leuk dat ik een kansje maak op deze mooie sheet en ik wens je nog een hele fijne dag toe; groetjes Yvonne


Een reactie posten