Mixed Media , Art Journaling wat is dat....?

Mixed media is het werken met allerlei materialen tegelijk. bijvoorbeeld verf, krijt, inkt, potloden, karton, canvas, papier, metaal, draad etc.
Art Jounaling is niets meer dan het vertellen van verhalen doormiddel van je creativiteit. Je kunt zo een dagboek bijhouden, de dag of  specifieke gebeurtenissen verwerken of gewoon lekker kliederen in een journal zonder dat het iets hoeft te betekenen.Ik werk intuïtief en ik wil jou ook graag leren hoe je zelf vrij en zonder belemmering van je eigen perfectionisme of ideeën over wat mooi en lelijk is , iets bijzonders kunt creëren.


Er zijn geen regels, niets is fout en  je hebt geen ervaring en bijzondere of dure materialen nodig.
Deze workshops zijn een leuke en gezellige manier om er kennis mee te maken of erachter te komen hoe creatief je bent zonder het zelf te weten.

Je kunt een workshop  volgen in Ten Boer ( 15 min vanaf de stad Groningen)  Wil je meer weten ? lees verder bij de workshops hieronder.


je kunt je opgeven door me een mail te sturen. renjecreaboetiek@gmail.com
Goed om te weten; ik heb 3 katten in huis en er wordt in huis niet gerookt.


Workshop "Ontdek art Journaling"

Een leuke manier om Art journaling ( en een beetje mixed media)  te ontdekken en je creatieve geest  in beweging  te zetten. En natuurlijk is het ook nog eens erg gezellig!
voorbeelden zien? kijk maar eens naar mijn filmpjes op Youtube
www.youtube.com/creaboetiek
Inhoud van de workshop
  • introductie Art journaling , kennis maken met o.a. modeling paste, distress inkt, sprays en stencils. ( journalen 5 stappen / werken met inspiratiekaarten etc. we bepalen op de dag wat we gaan doen afhankelijk van de aanwezige kennis van de deelnemers)
  • koffie/thee / eenvoudige lunch
  • gebruik van alle aanwezige materialen
  • Kosten: € 19.50
  • duur: 6 uur 10:00 tot 16:00
  • meenemen: Schort of oude kleding aan. evt latex handschoenen.

Het is alleen mogelijk om op afspraak een workshop te volgen. heb je een groepje van min 2  tot max 4 personen en wil je graag een workshop volgen? stuur  me dan een mail voor het plannen van een datum
renjecreaboetiek@gmail.com